BorrelsFeestjes

Slotweek; van flessen rosé tot kannen mojito’s

De Vidar Slotweek; de week waarin roeiend Vidar, dan toch eindelijk weer samen mocht feesten met de rest van de vereniging en waarin de moijto’s, rosé-flessen en de vertrouwde biertjes rijkelijk geschonken werden.
Van alle feesten op Vidar, werden wij als eerstejaars er van overtuigd dat dit dé feesten van het jaar zouden worden en deze dan ook zeker niet mochten missen. De week begon met de pre-uittraining, waar enkele van ons de befaamde mojito’s van de Oppenheimers konden voorproeven. Nadat onze roeister Amber net van deze heftige avond bekomen was, kon ze dinsdagavond weer op de fiets stappen met de rest van ons, om vervolgens een avond te beleven die we niet snel zouden gaan vergeten; Fabras Smikkelnight stond op het programma. De roséflessen stonden klaar, de hapjes gingen rond, er werd gedanst op de bar, oftewel een topavond. En hoewel een aantal Chloétjes dachten dat ze de rosé die avond heel goed aankonden, ging dat niet op voor de volgende morgen, waar diezelfde Chloetjes met een goede kater en wat flinke gaten in het geheugen wakker werden.
Omdat de mojito’s van de maandag toch wel erg in de smaak vielen, was het voor Chloé uitkijken naar de donderdag, aangezien er een borrel met de Oppenheimers en mannen van de Hesperenstraat op de planning stond. De sfeer gelijk gezet door de krijgsstrepen, snorren (die overigens zeer charmant stonden), en de bellenblaas werd alleen maar beter
na de kannen mojito, onze killer cocktail en de waterpijp. En in deze, enigszins beschonken stemming, fietsten we naar Landvidi om de avond door te zetten op het Watergeuzen Slotfeest. We hebben vissen gezien, valse tonen gehoord, veel gedronken en vooral een hele mooie avond gehad.
Een ding is zeker: het was een zeer geslaagde slotweek, waarin we veel hebben gelachen. Daarbij in het bijzonder; mannen van de Hesperenstraat, Oppenheimers, bedankt voor de geweldige avond!